Aankoop

De aankoop van uw woning is een bijzondere gebeurtenis. Zoiets doe je niet elke dag. Auk Kootstra Vastgoed wil u daarbij helpen op professionele en deskundig wijze. Omdat wij maatwerk leveren kunt u voor de volledige aankoopservice kiezen, maar ook voor een bepaald onderdeel van onze activiteiten. U betaalt dan natuurlijk ook op maat.

Zoekopdracht

Samen met u brengen wij uw woonwensen in kaart en stellen we een zoekopdracht op. Aan de hand hiervan worden geschikte woningen geselecteerd uit het aanbod van collega makelaars en particulieren en aan u gepresenteerd.

Gerichte aankoopopdracht

U heeft uw droomhuis gevonden? Wij gaan voor u op onderzoek uit bij gemeente en kadaster, bezichtigen de woning met u en desgewenst een bouwtechnische expert, verzorgen de onderhandelingen inclusief de benodigde voorbehouden en begeleiden vervolgens het tot stand komen van de koopovereenkomst en de oplevering.

Volledige aankoopopdracht

Zoals hierboven beschreven gaan we voor u zoeken (ook in de avonduren of weekends) en begeleiden u met het gehele traject tot en met de oplevering van de woning, inclusief de nazorg.

Aankooptaxatie

Wilt u zoveel mogelijk zelf doen maar toch een waardebepaling van een expert? Dan kunnen wij een aankooptaxatie voor u uitvoeren. Indien nodig verzorgen wij dan tevens een bouwtechnische keuring. Na de aankoop maken wij dan een door alle instanties geaccepteerd taxatierapport voor uw hypotheekfinanciering.

Na de aankoop

Onze service stopt niet na de aankoop. Wij staan altijd voor u klaar voor eventuele vragen. Ook kunnen wij de eventuele verbouwing organiseren en begeleiden en adviseren bij de inrichting van uw huis.